Huizen
Wilt u ook uw tuin verrijken met een geweldig exclusief huis uit Indonesie? Mooi als gastenverblijf of zeer geschikt voor uw whirlpool in te zetten of als extra opbergruimte. En wat had u gedacht als vakantiehuis. Dat kan dan vanaf nu.

In Indonesie staan talrijke mooie houten huizen die te koop zijn, de mensen verkopen deze en bouwen van de opbrengst een stenen grotere woning. De meeste van deze autentieke huizen zijn gemaakt van massief teakhout of van merbau  balken en brede planken en zien er dan ook na vele jaren nog zeer goed uit met vaak houtcarving details. U koopt niet alleen een huis, maar ook een stuk verhaal en historie, want achter ieder huis schuilt wel een verhaal. En u helpt de locale familie ermee zodat ze een groter huis kunnen bouwen van steen.

Vele generaties hebben er jaren in gewoond met de gehele familie en de gebruiksporen zult u dan ook terug vinden in het hout. Huizen in diversen maten van groot tot klein en uit diverse streken uit Indonesie, met pannen daken of de traditionele daken van alang alang (soort gras). Er zijn traditionele huizen uit diverse eilanden te koop maar we hebben ze uiteraard niet allemaal zomaar op voorraad, we moeten daarvoor op zoek. Voordat een huis gedemonteerd wordt, nummeren  en fotograferen we alles, ook wordt er een bouwtekening van gemaakt voor de montage.

U kunt natuurlijk ook een huis op maat naar eigen wens en materiaal laten bouwen door ons. Dit geeft voor u nog meer mogelijkheden.  

Prijzen zijn afhankelijk van wisselkoersen, grootte en model van de woning.

We hebben op dit moment 4 verschillende modellen gladdak staan en uit voorraad leverbaar, fotos en prijzen op aanvraag  , ook hebben we een hele mooi joglo gazebo staan

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.